Desplegar menú lateral
03/12/2020

La Consellera de Salut Alba Vergés visita l’IRTA-CReSA

La visita es va centrar en la recerca vinculada als encàrrecs del Departament de Salut i un recorregut per la Unitat d’Alta Biocontenció.

El passat dimarts 24 de novembre la Consellera del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Hble. Sra. Alba Vergés i Bosch, el director general de Recerca i Innovació en Salut, Dr. Robert Fabregat i Fuentes i la responsable de l’Oficina d’Anàlisi i Estratègia en Salut, Sra. Ana Molina Vera, juntament amb el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Dr. Javier Lafuente, van visitar les instal·lacions del Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA) de l’IRTA.

Durant la visita els investigadors del CReSA involucrats en els estudis que es fan pel Departament de Salut com la vigilància virològica de les arbovirosis en mosquits, el servei de suport als escorxadors (SESC) o el treball que es realitza al laboratori PRIOCAT, van explicar la tasca duta a terme.

D’altra banda, també van visitar la Unitat d’Alta Biocontenció, on es va explicar tota la recerca relacionada amb el SARS-CoV-2 i altres estudis en marxa en la instal·lació. Finalment, la consellera i el seu equip es van reunir amb el Director General de l’IRTA, Josep Usall, el Director Científic de l’IRTA, Jordi Garcia-Mas, i la cap de programa de Sanitat Animal, Natàlia Majó, per explorar futures vies de col·laboració amb el Departament de Salut.

Etiquetes: