Desplegar menú lateral
25/10/2018

L’IRTA participa a la 10a edició de la fira Fruit Attraction

 

L’IRTA ha participat un any mes a la fira Fruit Attraction, una de les fires clau pel sector hortofructícola a nivell internacional. Del 23 al 25 d’octubre, hem estat presents amb un estand juntament a la delegació de Catalunya.  Per part de l’IRTA hi han assistit representants dels programes de Fructicultura i Postcollita, acompanyats del nostre Director General Josep Usall.

Durant aquests dies hem pogut parlar directament amb les empreses del sector i oferir els nostres serveis i la nostra expertesa en temes com la producció de fruita, les varietats úniques d’ametller o la postcollita. Luis Asin, cap del programa de Fructicultura, ha participat també a les “ExpertTalks” organitzades per Compo Expert, amb el tema “Com integrar la innovació en l’estratègia d’empresa?”. A més, hem rebut la visita de la consellera del DARP i presidenta de l’IRTA, la Hble. Teresa Jordà.

 

La Fira Fruit Attraction es celebra anualment a l’IFEMA de Madrid. Aquest any ha comptat amb la participació de 115 empreses catalanes i 70.000 professionals de 120 països.