Desplegar menú lateral
22/03/2018

IRTA i l’aigua: solucions per a un món més sostenible

IRTA, com a centre de recerca i tecnologia agroalimentàries, s’adhereix a la commemoració el 22 de març del Dia Internacional de l’Aigua, per tal de contribuir a la sensibilització i la conscienciació sobre la importància de l’ús sostenible de l’aigua.

L’aigua a Catalunya és un recurs escàs i limitat, i requereix d’una visió i estratègia globals per a la seva gestió sostenible. El coneixement i el desenvolupament tecnològic són elements clau per assolir una millor gestió i una major productivitat de l’aigua.

A IRTA experts en diverses disciplines desenvolupen la seva recerca amb l’aigua com a element primordial. En el document “ Visió IRTA sobre la gestió de l’aigua a Catalunya. Apunts per una gestió global i eficient” s’analitzen alguns dels aspectes clau en relació a la relació entre agricultura, el canvi climàtic i la regulació hídrica. L’informe també exposa un nou paradigma per a la gestió sostenible de l’aigua en el que es fa un repàs de les mesures que poden contribuir a millorar la situació actual.