Desplegar menú lateral

Fernández-Martín, F.; Freire, M.; Bou, R. ; Cofrades, S.; Jiménez-Colmenero, F. (2017). Olive oil based edible W/O/W emulsions stability as affected by addition of some acylglycerides. Journal of Food Engineering 196 (1 ):18-26

  • Fruita seca i olivicultura
  • Tecnologia alimentària

Castellari, M. ; Picouet, P. (2017). Peligros físicos en los productos cárnicos porcinos [On Line]. carne.3tres3.com. 16-ene-17. < https://www.carne.3tres3.com/seguretat-alimentaria/ > [Consulta: 27 febrer 2017]

  • Conservació i seguretat alimentària
  • Indústria càrnia, lactis i peix
  • Porcí

Lucas, D.; Brun, A. ; Gispert, M. ; Carabús, A. ; Soler, J. ; Tibau, J. ; Font i Furnols, M. (2017). Relationship between pig carcass characteristics measured in live pigs or carcasses with Piglog, Fat-o-Meat’er and computed tomography. Livestock Science 197 (1 ):88-95

  • Indústria càrnia, lactis i peix
  • Porcí

Latorre-Moratalla, M.L.; Comas-Basté, O.; Bover-Cid, S. (2017). Tyramine and histamine risk assessment related to consumption of dry fermented sausages by the Spanish population. Food and Chemical Toxicology 99 (1 ):78-85

  • Conservació i seguretat alimentària
  • Indústria càrnia, lactis i peix

Bover-Cid, S. ; Belletti, N.; Aymerich, T. ; Garriga, M. (2017). Modelling the impact of water activity and fat content of dry-cured ham on the reduction of Salmonella enterica by high pressure processing. Meat Science 123 :120-125

  • Conservació i seguretat alimentària
  • Indústria càrnia, lactis i peix