Desplegar menú lateral

Coll-Brasas, E., Arnau, J., Gou, P., Lorenzo, J., García-Pérez, J., & Fulladosa, E. (2019). Effect of high pressure processing temperature on dry-cured hams with different textural characteristics. Meat Science, 152, 127-133. doi:10.1016/j.meatsci.2019.02.014 http://hdl.handle.net/20.500.12327/294

  • Conservació i seguretat alimentària
  • Indústria càrnia, lactis i peix
  • Tecnologia alimentària

Lafarga, T., Acién-Fernández, F., Castellari, M., Villaró, S., Bobo, G., & Aguiló-Aguayo, I. (2019). Effect of microalgae incorporation on the physicochemical, nutritional, and sensorial properties of an innovative broccoli soup. LWT, 111, 167-174. doi:10.1016/j.lwt.2019.05.037 http://hdl.handle.net/20.500.12327/585

  • Consumidors i alimentació
  • Horticultura
  • Postcollita
  • Indústria càrnia, lactis i peix
  • Tecnologia alimentària

Font-i-Furnols, M., Brun, A., & Gispert, M. (2019). Intramuscular fat content in different muscles, locations, weights and genotype-sexes and its prediction in live pigs with computed tomography. Animal, 13(3), 666-674. doi:10.1017/s1751731118002021 http://hdl.handle.net/20.500.12327/67

  • Indústria càrnia, lactis i peix
  • Tecnologia alimentària

Ribas‐Agustí, A., Díaz, I., Sárraga, C., García‐Regueiro, J., & Castellari, M. (2019). Nutritional properties of organic and conventional beef meat at retail. Journal Of The Science Of Food And Agriculture, 99(9), 4218-4225. doi:10.1002/jsfa.9652 http://hdl.handle.net/20.500.12327/413

  • Indústria càrnia, lactis i peix

Montossi, F.; Font i Furnols, M. ; Del Campo, M.; San Julián, R.; Brito, G.; Sañudo, C. (2013). Sustainable sheep production and consumer preferences trends: compatibilities, contradictions, and unresolved dilemmas. Meat Science 95 (4 ):772-789

  • Consumidors i alimentació
  • Indústria càrnia, lactis i peix
  • Remugants