Desplegar menú lateral
  • Conservació i seguretat alimentària
  • Consumidors i alimentació
  • Tecnologia alimentària
  • Conservació i seguretat alimentària
  • Tecnologia alimentària

Terriente-Palacios, C., Diaz, I., & Castellari, M. (2019). A validated ultra-performance liquid chromatography with diode array detection coupled to electrospray ionization and triple quadrupole mass spectrometry method to simultaneously quantify taurine, homotaurine, hypotaurine and amino acids in macro- and microalgae. Journal Of Chromatography A, 1589, 83-92. doi:10.1016/j.chroma.2018.12.058 http://hdl.handle.net/20.500.12327/247

  • Indústria càrnia, lactis i peix
  • Nutrició animal
  • Tecnologia alimentària

Jofré, A., Latorre-Moratalla, M., Garriga, M., & Bover-Cid, S. (2019). Domestic refrigerator temperatures in Spain: Assessment of its impact on the safety and shelf-life of cooked meat products. Food Research International, 126, 108578. doi:10.1016/j.foodres.2019.108578 http://hdl.handle.net/20.500.12327/474

  • Conservació i seguretat alimentària
  • Indústria càrnia, lactis i peix