Tecnologia alimentària
A l’IRTA treballem en tecnologia alimentària i processament d’aliments a través del programa Qualitat i tecnologia alimentàries.
Aquesta activitat es desenvolupa principalment al centre de l’IRTA Monells.
- 01/01/2023 · Tecnologia alimentària CERC GINYS 2023 - TAC mòbil (Protocol per a la planificació, desenvolupament i accés a les instal·lacions científiques i tecnològiques dels centres CERCA 2023)
- 01/01/2023 · Tecnologia alimentària DIBA - Realització de tallers de creativitat
- 01/01/2023 · Tecnologia alimentària DIBA - Valorització de l'activitat cinegètica a la província de Barcelona
- 01/01/2023 · Tecnologia alimentària DIGI - Formació en sistemes innovadors, eficients i sostenibles de transformació alimentària aplicables al sector lacti
- 01/12/2022 · Tecnologia alimentària BEEF2BUFF: Bioactivitat intestinal d'una font de proteïna de major sostenibilitat mediambiental: evolucionant de la vedella al buffalo (A. diaperinus)
- Terriente-Palacios, C., Diaz, I., & Castellari, M. (2019). A validated ultra-performance liquid chromatography with diode array detection coupled to electrospray ionization and triple quadrupole mass spectrometry method to simultaneously quantify taurine, homotaurine, hypotaurine and amino acids in macro- and microalgae. Journal Of Chromatography A, 1589, 83-92. doi:10.1016/j.chroma.2018.12.058 http://hdl.handle.net/20.500.12327/247 Tecnologia alimentària
- Coll-Brasas, E., Arnau, J., Gou, P., Lorenzo, J., García-Pérez, J., & Fulladosa, E. (2019). Effect of high pressure processing temperature on dry-cured hams with different textural characteristics. Meat Science, 152, 127-133. doi:10.1016/j.meatsci.2019.02.014 http://hdl.handle.net/20.500.12327/294 Tecnologia alimentària
- Bou, R., Llauger, M., Arnau, J., Olmos, A., & Fulladosa, E. (2020). Effects of post mortem pH and salting time on Zinc-protoporphyrin content in nitrite-free Serrano dry-cured hams. Food Research International, 133, 10, Article 109156. Tecnologia alimentària
- Kartakoullis, A., Comaposada, J., Cruz-Carrión, A., Serra, X., & Gou, P. (2019). Feasibility study of smartphone-based Near Infrared Spectroscopy (NIRS) for salted minced meat composition diagnostics at different temperatures. Food Chemistry, 278, 314-321. doi:10.1016/j.foodchem.2018.11.054 http://hdl.handle.net/20.500.12327/465 Tecnologia alimentària
- Font-i-Furnols, M., Brun, A., & Gispert, M. (2019). Intramuscular fat content in different muscles, locations, weights and genotype-sexes and its prediction in live pigs with computed tomography. Animal, 13(3), 666-674. doi:10.1017/s1751731118002021 http://hdl.handle.net/20.500.12327/67 Tecnologia alimentària