
Indústria càrnia, lactis i peix
L’IRTA treballa en indústria càrnia, làctia i del peix a través dels programes de Funcionalitat i seguretat alimentàries i Qualitat i tecnologia alimentàries.
Els centres on s’hi treballa principalment són l’IRTA de Monells, juntament amb l’EVAM (Estació de Vacum de Monells) per a la producció lletera en vaquí.
04/12/2023 · Indústria càrnia, lactis i peix
Una fertilització del sòl en zones de pastura més eficient i sostenible
20/10/2023 · Indústria càrnia, lactis i peix
Eines innovadores per produir carn madurada i millorar la competitivitat del sector carni català
- 01/12/2022 · Indústria càrnia, lactis i peix BEEF2BUFF: Bioactivitat intestinal d'una font de proteïna de major sostenibilitat mediambiental: evolucionant de la vedella al buffalo (A. diaperinus)
- 01/10/2022 · Indústria càrnia, lactis i peix ASSEC4.0 - Sensorització per al control de secat d'embotits mitjançant IA i la millora de la homogeneitat a l'assecador
- 01/09/2022 · Indústria càrnia, lactis i peix SENSANALOG: Sensors i modelització per optimitzar la producció d'anàlegs carnis a partir de fonts de proteïna alternativa amb la tecnologia d'extrusió d'alta humitat
- 01/09/2022 · Indústria càrnia, lactis i peix SUSPORK: Cap a una sostenibilitat global de la producció porcina mitjançant estratègies alimentàries eficients, avaluació musculoesquelètica intel·ligent i actituds del consumidor
- 19/05/2022 · Indústria càrnia, lactis i peix Grup operatiu DETRED-MIOPATIES: Desenvolupament d’una eina de detecció de miopaties i defectes de la canal de pollastre i reducció de la seva incidència mitjançant estratègies productives
- Terriente-Palacios, C., Diaz, I., & Castellari, M. (2019). A validated ultra-performance liquid chromatography with diode array detection coupled to electrospray ionization and triple quadrupole mass spectrometry method to simultaneously quantify taurine, homotaurine, hypotaurine and amino acids in macro- and microalgae. Journal Of Chromatography A, 1589, 83-92. doi:10.1016/j.chroma.2018.12.058 http://hdl.handle.net/20.500.12327/247 Indústria càrnia, lactis i peix
- Jofré, A., Latorre-Moratalla, M., Garriga, M., & Bover-Cid, S. (2019). Domestic refrigerator temperatures in Spain: Assessment of its impact on the safety and shelf-life of cooked meat products. Food Research International, 126, 108578. doi:10.1016/j.foodres.2019.108578 http://hdl.handle.net/20.500.12327/474 Indústria càrnia, lactis i peix
- Coll-Brasas, E., Arnau, J., Gou, P., Lorenzo, J., García-Pérez, J., & Fulladosa, E. (2019). Effect of high pressure processing temperature on dry-cured hams with different textural characteristics. Meat Science, 152, 127-133. doi:10.1016/j.meatsci.2019.02.014 http://hdl.handle.net/20.500.12327/294 Indústria càrnia, lactis i peix
- Kartakoullis, A., Comaposada, J., Cruz-Carrión, A., Serra, X., & Gou, P. (2019). Feasibility study of smartphone-based Near Infrared Spectroscopy (NIRS) for salted minced meat composition diagnostics at different temperatures. Food Chemistry, 278, 314-321. doi:10.1016/j.foodchem.2018.11.054 http://hdl.handle.net/20.500.12327/465 Indústria càrnia, lactis i peix
- Font-i-Furnols, M., Brun, A., & Gispert, M. (2019). Intramuscular fat content in different muscles, locations, weights and genotype-sexes and its prediction in live pigs with computed tomography. Animal, 13(3), 666-674. doi:10.1017/s1751731118002021 http://hdl.handle.net/20.500.12327/67 Indústria càrnia, lactis i peix