L’IRTA-CReSA celebra 25 anys de recerca i innovació en sanitat animal per a una salut globa ...
Consumidors i alimentació
El proveïment d’aliments sans i de qualitat als consumidors i la millora del benestar i salut de la població forma part de la finalitat de l’IRTA, essent, per tant, un tema transversal on hi contribueixen tots els programes científics i centres de l’IRTA.
- 06/11/2023 · Consumidors i alimentació LIFE ECO FOOD CHOICE: Etiquetatge ecològic dels aliments i dades ambientals
- 01/01/2023 · Consumidors i alimentació DIBA - Realització de tallers de creativitat
- 01/12/2022 · Consumidors i alimentació REDUCE_PI: PROJECTES DE TRANSICIÓ ECOLÒGICA I TRANSICIÓ DIGITAL 2021
- 01/09/2022 · Consumidors i alimentació FOSTER: Foment de la transformació del sistema alimentari mitjançant la integració de perspectives heterogènies en el coneixement i la innovació dins de l’ERA
- 19/05/2022 · Consumidors i alimentació Grup Operatiu LIQUATS - Avaluació de l’ús de varietats autòctones de llegums procedents de l’agricultura ecològica i aplicació de solucions innovadores per tal de reduir-ne el malbaratament
- Riudavets, J., Castane, C., Agusti, N., del Arco, L., Diaz, I., & Castellari, M. (2020). Development and Biomass Composition of Ephestia kuehniella (Lepidoptera: Pyralidae), Tenebrio molitor (Coleoptera:Tenebrionidae), and Hermetia illucens (Diptera: Stratiomyidae) Reared on Different Byproducts of the Agri-Food Industry. Journal of Insect Science, 20(4), 8, Article 17 Consumidors i alimentació
- Lafarga, T., Acién-Fernández, F., Castellari, M., Villaró, S., Bobo, G., & Aguiló-Aguayo, I. (2019). Effect of microalgae incorporation on the physicochemical, nutritional, and sensorial properties of an innovative broccoli soup. LWT, 111, 167-174. doi:10.1016/j.lwt.2019.05.037 http://hdl.handle.net/20.500.12327/585 Consumidors i alimentació
- Montossi, F.; Font i Furnols, M. ; Del Campo, M.; San Julián, R.; Brito, G.; Sañudo, C. (2013). Sustainable sheep production and consumer preferences trends: compatibilities, contradictions, and unresolved dilemmas. Meat Science 95 (4 ):772-789 Consumidors i alimentació