Lleida acollirà el fòrum #DATAGRi2021 per a la transformació digital en el sector agroalimentari

Conservació i seguretat alimentària
L’IRTA treballa en conservació i seguretat alimentària principalment a través del programa de Funcionalitat i seguretat alimentàries, però també des dels de Qualitat i tecnologia alimentàries i Postcollita en el cas de fruites i verdures.
El centre IRTA de Monells acull les instal·lacions i el personal investigador juntament amb l’IRTA Fruitcentre (programa de Postcollita).
- 01/06/2020 · Conservació i seguretat alimentària CIGUATROFIC: Dinàmica espai-temporal de les microalgues productores de ciguatoxines als ecosistemes marins i transferència de les ciguatoxines mitjançant la xarxa tròfica
- 01/12/2019 · Conservació i seguretat alimentària METROFOOD: Infraestructura per promoure la metrología en aliments i nutrició
- 01/10/2019 · Conservació i seguretat alimentària ProFuture: Ingredients rics en proteïna de microalgues pels aliments i els pinsos del futur
- 01/09/2019 · Conservació i seguretat alimentària SAFFI: Aliments segurs per bebés a China i Europa
- 01/04/2019 · Conservació i seguretat alimentària ELBIO: Detecció i tractament de biofilms a la indústria alimentària per a la producció d’aliments més segurs i amb una vida útil optimitzada
- Jofré, A., Latorre-Moratalla, M., Garriga, M., & Bover-Cid, S. (2019). Domestic refrigerator temperatures in Spain: Assessment of its impact on the safety and shelf-life of cooked meat products. Food Research International, 126, 108578. doi:10.1016/j.foodres.2019.108578 http://hdl.handle.net/20.500.12327/474 Conservació i seguretat alimentària
- Coll-Brasas, E., Arnau, J., Gou, P., Lorenzo, J., García-Pérez, J., & Fulladosa, E. (2019). Effect of high pressure processing temperature on dry-cured hams with different textural characteristics. Meat Science, 152, 127-133. doi:10.1016/j.meatsci.2019.02.014 http://hdl.handle.net/20.500.12327/294 Conservació i seguretat alimentària
- Bover-Cid, S. ; Belletti, N.; Aymerich, T. ; Garriga, M. (2017). Modelling the impact of water activity and fat content of dry-cured ham on the reduction of Salmonella enterica by high pressure processing. Meat Science 123 :120-125 Conservació i seguretat alimentària
- Castellari, M. ; Picouet, P. (2017). Peligros físicos en los productos cárnicos porcinos [On Line]. carne.3tres3.com. 16-ene-17. < https://www.carne.3tres3.com/seguretat-alimentaria/ > [Consulta: 27 febrer 2017] Conservació i seguretat alimentària
- Latorre-Moratalla, M.L.; Comas-Basté, O.; Bover-Cid, S. (2017). Tyramine and histamine risk assessment related to consumption of dry fermented sausages by the Spanish population. Food and Chemical Toxicology 99 (1 ):78-85 Conservació i seguretat alimentària