27 cientÃfiques de l’IRTA fan xerrades a escoles per apropar la ciència a nenes i nens

Conservació i seguretat alimentà ria
L’IRTA treballa en conservació i seguretat alimentà ria principalment a través del programa de Funcionalitat i seguretat alimentà ries, però també des dels de Qualitat i tecnologia alimentà ries i Postcollita en el cas de fruites i verdures.
El centre IRTA de Monells acull les instal·lacions i el personal investigador juntament amb l’IRTA Fruitcentre (programa de Postcollita).
14/02/2025 · Conservació i seguretat alimentà ria
- 01/12/2025 · Conservació i seguretat alimentà ria Grup Operatiu SMOKE UP - Estratègies per a la millora de la seguretat i sostenibilitat de productes fumats llestos pel consum
- 01/12/2024 · Conservació i seguretat alimentà ria Oxicook
- 01/02/2024 · Conservació i seguretat alimentà ria LEQUSOS - Desenvolupament d’una eina de suport per la presa de decisions de disseny, optimització i validació de tractaments tèrmics basada en la letalitat microbiològica, la qualitat i la sostenibilitat
- 01/01/2023 · Conservació i seguretat alimentà ria DIBA - Realització de tallers de creativitat
- 01/09/2022 · Conservació i seguretat alimentà ria GIANTLEAPS: Resolució de les bretxes en avaluacions de seguretat, nutrició, alergenicitat i medi ambient per promoure la utilització alternativa de proteïnes i el canvi dietètic
- Riudavets, J., Castane, C., Agusti, N., del Arco, L., Diaz, I., & Castellari, M. (2020). Development and Biomass Composition of Ephestia kuehniella (Lepidoptera: Pyralidae), Tenebrio molitor (Coleoptera:Tenebrionidae), and Hermetia illucens (Diptera: Stratiomyidae) Reared on Different Byproducts of the Agri-Food Industry. Journal of Insect Science, 20(4), 8, Article 17 Conservació i seguretat alimentà ria
- Jofré, A., Latorre-Moratalla, M., Garriga, M., & Bover-Cid, S. (2019). Domestic refrigerator temperatures in Spain: Assessment of its impact on the safety and shelf-life of cooked meat products. Food Research International, 126, 108578. doi:10.1016/j.foodres.2019.108578 http://hdl.handle.net/20.500.12327/474 Conservació i seguretat alimentà ria
- Coll-Brasas, E., Arnau, J., Gou, P., Lorenzo, J., GarcÃa-Pérez, J., & Fulladosa, E. (2019). Effect of high pressure processing temperature on dry-cured hams with different textural characteristics. Meat Science, 152, 127-133. doi:10.1016/j.meatsci.2019.02.014 http://hdl.handle.net/20.500.12327/294 Conservació i seguretat alimentà ria
- Serra-Castello, C., Jofre, A., Garriga, M., & Bover-Cid, S. (2020). Modeling and designing a Listeria monocytogenes control strategy for dry-cured ham taking advantage of water activity and storage temperature. Meat Science, 165, 8, Article 108131. Conservació i seguretat alimentà ria
- Bover-Cid, S. ; Belletti, N.; Aymerich, T. ; Garriga, M. (2017). Modelling the impact of water activity and fat content of dry-cured ham on the reduction of Salmonella enterica by high pressure processing. Meat Science 123 :120-125 Conservació i seguretat alimentà ria