Desplegar menú lateral

Economia agroalimentària

 

Els objectius principals d’aquest programa són analitzar les qüestions socioeconòmiques relacionades amb la producció, la transformació, la distribució i el consum de productes alimentaris; avaluar les preferències i el comportament dels consumidors envers els productes agrícoles; desenvolupar i millorar la competitivitat de l’agricultura i la producció ramadera; analitzar la sostenibilitat dels sistemes alimentaris i l’ús dels recursos naturals des d’una perspectiva sistèmica; i comprendre les estratègies de subsistència i les prioritats dels productors rurals davant del canvi global, així com les nombroses i complexes interaccions entre la societat i el territori.


  • Cap de programa: José M. Gil
  • Personal investigador: 8
  • Personal de suport: 1
  • Centres de treball: CREDA

 

Publicacions científiques destacades:

 

Diaz-Ruiz, R., Costa-Font, M., López-i-Gelats, F., & Gil, J. (2019). Food waste prevention along the food supply chain: A multi-actor approach to identify effective solutions. Resources, Conservation And Recycling, 149, 249-260. doi:10.1016/j.resconrec.2019.05.031 http://hdl.handle.net/2117/180214

Z. Kallas, E. Varela, M. Čandek-Potokar, C. Pugliese, M. Cerjak, U. Tomažin, D. Karolyi, C. Aquilani, M. Vitale, J.M. Gil. Can innovations in traditional pork products help thriving EU untapped pig breeds? A non-hypothetical discrete choice experiment with hedonic evaluation. Meat science 154: 75-85 http://hdl.handle.net/20.500.12327/586

Revisa aquest camp

Revisa aquest camp

Revisa aquest camp

S'ha enviat correctament
No s'ha pogut enviar correctament, prova en un altre moment