Desplegar menú lateral
28/03/2018

Finalitza la primera edició del curs internacional d’avaluació d’oli d’oliva

Del 19 al 23 de març de 2018 va tenir lloc la primera edició del curs d’avaluació d’oli d’oliva, organitzat per IRTA, que busca ser un referent per a productors, distribuïdors i altres professionals del món de l’oli per a aprofundir i donar valor al producte amb el qual treballen.

El curs, que va tenir lloc a Món Sant Benet (Sant Fruitós de Bages), va comptar amb un professorat format per experts de primer nivell. Durant una setmana, els alumnes van aprendre els diversos criteris per determinar la qualitat d’un oli d’oliva, van treballar les habilitats de tast, van aprendre a identificar els principals defectes i van identificar els principals paràmetres a tenir en compte en la comercialització del producte.

Un dels atractius que els assistents van valorar més va ser la possibilitat de tastar més de 130 mostres d’olis i identificar-ne els diversos atributs que els fan atractius per al consumidor.

Entre els 22 assistents que van participar a la primera edició hi havia professionals del sector de l’oli de més de 10 nacionalitats europees, però també Japó, Xile o EEUU. La diversitat de perfils i procedència dels alumnes va ser un altre dels punts forts del curs, ja que va facilitar l’intercanvi de visions i experiències molt diverses.

 

Per a informació sobre properes edicions:  http://eepurl.com/dpj11D

Etiquetes: