Desplegar menú lateral
24/10/2018

El Curs Internacional de Productes Carnis tanca la dissetena edició amb 60 assistents

Curs Internacional IRTA de productes carnis 2018

La XVII edició del Curs Internacional de Productes Carnis, celebrat entre el 17 de setembre i el 5 d’octubre a Monells, ha finalitzat amb la participació de 60 persones provinents de l’Estat espanyol i Amèrica llatina. La xifra d’assistents ha estat la més alta de totes les edicions del curs, i la majoria provenien d’empreses càrnies.

L’interès creixent pel curs prové de la divisió en tres mòduls independents centrats en aquells aspectes que més interès desperten entre els professionals del sector. Els assistents han pogut adquirir una visió molt àmplia sobre tota la cadena de la carn, des de la producció de la matèria primera fins a l’elaboració, l’envasat i la comercialització dels productes carnis.

A les classes pràctiques, component fonamental i diferenciador del curs, s’han elaborat al voltant de 50 productes carnis diferents i s’han pogut avaluar un centenar de productes diferents seleccionats del mercat internacional.

La XVIII edició del curs tindrà lloc entre els mesos de setembre i octubre de 2019. Si vols rebre avisos sobre les properes edicions, apunta’t a la llista de correu.

Etiquetes: