Desplegar menú lateral
19/09/2018

L’IRTA CReSA i el CRAG participen a l’EscoLab 2018-2019

EscoLab és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona coordinada pels programes Barcelona Ciència, de l’Institut de Cultura de Barcelona, i Cultura Científica, de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, que compta amb la participació de diferents centres de recerca que ofereixen activitats científiques gratuïtes per a l’alumnat d’ESO, Batxillerat i cicles formatius.

Entre els centres participants es troben el Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA) de l’IRTA, i el Centre de Recerca en Agrigenòmica. El CReSA ofereix dues activitats, la primera sobre la funció que tenen els edificis d’alta seguretat biològica i la segona, sobre les malaltïes priòniques animals. En ambdues ocasions es visitaran les instal·lacions del centre i s’explicarà com s’hi treballa. D’altra banda, el CRAG ofereix cinc activitats que tractaran temes de biologia molecular, epigenètica i observació i estudi de plantes. 

Tant aquestes activitats com les de la resta de centres són gratuïtes però les places són limitades. Tots aquells professors i professores interessats en participar amb el seu alumnat en aquest programa, han d’inscriure’s abans del 22 de setembre. Aleshores, mitjançant un sorteig es realitzarà l’assignació de places i, un cop adjudicades, només les activitats que hagin quedat lliures es podran reservar directament a través de la web.

No et quedis fora! Reserva la teva plaça i aconsegueix més informació a http://escolab.bcn.cat/

Etiquetes: