Desplegar menú lateral
21/02/2019

Descobreix la genòmica vegetal amb l’IRTA i el CRAG al Barcelona International Youth Science Challenge

Aquest estiu, investigadores de l’IRTA al Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG), participen al Barcelona International Youth Science Challenge (BIYSC) organitzat per la Fundació Catalunya La Pedrera. Són l’Andrea Giordano, la Marta Pujol, la Montse Martín, en Miguel Santo Domingo, la Núria Real, la Marta Riera i l’Irma Roig, totes del programa de Genòmica i Biotecnologia.

Ho fan amb el projecte titulat Genetic approaches for a sustainable food production, que tracta d’apropar als i les participants els avenços de la genètica en plantes amb l’objectiu d’aconseguir arribar als objectius d’una producció d’aliments eficient i sostenible.

En aquest projecte s’estudiarà en profunditat l’ADN d’espècies hortícoles, fent servir la biologia molecular, la genètica, tècniques bioinformàtiques, així com a tecnologies trencadores per a l’edició dels genoma com el CRISPR-Cas. Podeu saber més sobre el projecte visitant la seva web, o deixar que els propis protagonistes t’ho expliquin en només 2 minuts a través d’aquest vídeo:

Si sou estudiants d’entre 16 i 18 anys i esteu interessats en participar podeu inscriure-us a biysc.org/applynow.