Desplegar menú lateral
13/02/2018

S’obre la convocatòria dels Premis FoodTech Innova i Emprèn per promocionar projectes d’empreses de la indústria alimentària

Els Premis FoodTech a la Innovació, organitzats amb la participació d’IRTA, pretenen premiar, ressaltar i contribuir a la promoció dels projectes de les empreses dels àmbits de Maquinària i Tecnologia per a la Indústria Alimentària que hagin realitzat activitats extraordinàries d’innovació i creativitat. Com a requisit, els resultats s’han d’haver comercialitzat durant el període comprès entre les fires FoodTech (abans Bta.) 2015 i FoodTech 2018, i han de ser exposats en els salons Tecnoalimentari o Tecnocàrnic en la fira FoodTech 2018.

Els Premis FoodTech Innova es lliuraran a cadascuna de les següents categories:

  • Processos i Transformació
  • Seguretat Alimentària, Higiene i Qualitat
  • Medi ambient, Residus, Ecodisseny i Eficiència Energètica
  • Automatismes, Elements Sensors, Control, Logística i TIC’s

El Premi FoodTech Emprèn està reservat a empreses de nova creació de menys de tres anys d’antiguitat i l’activitat de la qual està vinculada a alguna de les categories anteriors. El jurat seleccionarà 6 empreses que disposaran d’una àrea conjunta on poder exposar la seva innovació. Aquesta zona es distingirà de la resta de la fira amb la imatge de FoodTech Emprèn. S’atorgarà un sol premi a la millor de les propostes seleccionades.

Consulta les bases del projecte en aquest enllaç.