Desplegar menú lateral
29/04/2022

Comença cicle de jornades sobre innovació per una agroalimentació sostenible

Cartell de la primera jornada del cicle

El 27 d’abril es va inaugurar el Cicle de jornades sobre innovació per una agroalimentació sostenible, coorganitzat pel Col·legi d’Economistes de Catalunya, el Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC), la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA) i l’IRTA. En aquest marc, al llarg de l’any hi ha programats diversos actes per descobrir i reflexionar sobre les noves eines que la ciència i la tecnologia ens aporten per al conjunt de la cadena alimentària, a fi de fer-la més eficient, més sostenible, més circular i per oferir un aliments sans i segurs.

La primera jornada, amb el títol “Ciència per a un futur sostenible” va comptar, entre d’altres, amb una ponència de Louise O.Fresco, presidenta de la junta executiva de Wageningen University & Research, que va parlar sobre les opcions de la tecnologia per redreçar els sistemes alimentaris.

La propera es celebrarà el 24 de maig i hi participarà amb Anna Palli, coordinadora de Desenvolupament estratègic de l’IRTA, com a presentadora de l’acte.

Per part de l’IRTA, en les següents jornades del cicle podrem trobar-hi també a Cristòbal Aguilera, responsable de Desenvolupament de negoci de l’IRTA, que parlarà sobre tecnologies 4.0 aplicades a la pesca i aqüicultura (el 21 de juny). També Anna Carabús, responsable de Desenvolupament de negoci de l’àrea d’Indústries Alimentàries, que tractarà el canvi de paradigma que es presenta actualment en la producció de proteïnes (el 29 de novembre).

Des dels enllaços de la web del Col·legi d’Economistes podeu accedir als programes de les properes jornades: