Desplegar menú lateral
20/04/2023

Ceva Salud Animal, partner principal de l’IRTA en l’organització dels Premis Porc d’Or

L’acord entre la multinacional especialitzada en sanitat animal i l’institut de recerca s’estendrà a col·laboracions en els àmbits de la digitalització i la sanitat porcina

L’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i la multinacional especialitzada en sanitat animal Ceva Salud Animal han signat un acord de col·laboració segons el qual aquesta esdevé partner principal en l’organització dels Premis Porc d’Or. Així, Ceva Salud Animal passa a ser soci principal en l´organizació dels Premis Porc d’Or de capa Blanca i Porc d’Or Ibèric, juntament amb la Intreprofessional del Porcí de Capa Blanca (INTERPORC) i l’Associació Interprofessional del Porc Ibèric (ASICI), respectivament. Els Premis Porc d’Or es lliuren anualment i tenen l’objectiu de reconèixer l’excel·lència en producció porcina. Són un esdeveniment amb una gran transcendència en el sector del porcí, i serveixen d’incentiu per a ramaders i empreses per a la millora continuada de la seva eficiència i sostenibilitat.

L’acord entre l’IRTA i Ceva s’estendrà també a col·laboracions en els àmbits de la digitalització i els sistemes d’informació, proves diagnòstiques i altres aspectes de sanitat porcina. «Estem molt contents amb la incorporació de Ceva com a nou partner dels premis, coincidint amb el 30è aniversari del Premis Porc d’Or de Capa Blanca i en plena transformació digital de la Base de Dades del Porcí (BDporc)», afirma Carles Rosell, Gestor de l’Àrea de Producció Animal de l’IRTA. Per la seva part, Alberto Llop, director general de Ceva, afirma: «Estem profundament orgullosos d’encetar una nova etapa com a partner de l’IRTA i com a soci principal en l’organització dels premis Porc d’Or. Per a nosaltres, no només és un gran honor sinó també un privilegi estar al costat dels productors reconeixent la seva feina diària i premiant la seva tasca. Estem segurs que aquest acord donarà grans fruits que tindran un impacte beneficiós per al sector porcí del nostre país. Ceva continua reforçant el seu compromís amb la ramaderia establint una aliança estratègica amb l’IRTA, INTERPORC i ASICI».