Desplegar menú lateral
28/06/2018

Apunta’t a les sessions demostratives gratuïtes de processament per altes pressions hidrostàtiques

Si tens una empresa i estàs interessat a aconseguir productes alimentaris més saludables, segurs i innovadors, inscriu-te de manera gratuïta a la sessions de l’IRTA d’altes pressions hidrostàtiques. 

El processat per altes pressions (AP) és una tecnologia no tèrmica de processat d’aliments que es va començar a aplicar en àmbit comercial al Japó a principis de la dècada dels anys 90 en melmelades. Posteriorment van ser aplicades en sucs de cítrics, alvocat i pernil cuit tallat a llenques. 

La utilització d’aquesta tecnologia proporciona avantatges en l’extensió de la vida útil de productes refrigerats sense sacrificar la seguretat, en l’obtenció de productes mínimament processats , en l’eliminació o reducció de conservants o ingredients com la sal i en el desenvolupament de nous productes amb característiques sensorials molt semblants a la dels productes no processats. 

En aquests moments, els sectors que més apliquen aquesta tecnologia són el carni i el de sucs/begudes; això no obstant, la tecnologia té potencial per ser aplicada a molts altres sectors.

En aquestes sessions, que duraran des de l’octubre del 2018 fins al juny del 2019, els experts de l’IRTA mostraran a les empreses de diferents sectors, les oportunitats que ofereix l’aplicació d’aquesta tecnologia en la millora de la seguretat alimentària dels seus productes, la possibilitat d’arribar a nous mercat (inclosa l’exportació) o el desenvolupament de productes innovadors. A més, a través de l’activitat demostrativa les empreses podran veure com aquesta tecnologia és aplicable als seus productes, que podran ser inclosos en l’avaluació sensorial. 

La data límit d’inscripció és el 31 de juliol!

Per més informació, descarrega’t el programa!