Porcino

IRTA trabaja en porcino a través de los programas de Genética y Mejora Animal, Nutrición Animal, Bienestar Animal y Sanidad Animal.

Los centros IRTA donde se trabaja son IRTA Monells, Torre Marimón, la Granja Experimental de Alcarrás y el CReSA.

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  • Prenafeta-Boldú, F.X. ; Fernandez, M. ; Viñas, M. ; Lizardo, R. ; Brufau, J. ; Owusu-Asiedu, A.; Walsh, M.C.; Awati, A. (2017). Effect of Bacillus spp. direct-fed microbial on slurry characteristics and gaseous emissions in growing pigs fed with high fibre-based diets. Animal 11 (2 ):209-218 Porcino
  • Prenafeta-Boldú, F.X. ; Fernandez, M. ; Viñas, M. ; Lizardo, R. ; Brufau, J. ; Owusu-Asiedu, A.; Walsh, M.C.; Awati, A. (2017). Effect of Bacillus spp. direct-fed microbial on slurry characteristics and gaseous emissions in growing pigs fed with high fibre-based diets. Animal 11 (2 ):209-218 Porcino
  • Casal, N.; Manteca, X.; Escribano, D.; Cerón, J.J.; Fàbrega, E. (2017). Effect of environmental enrichment and herbal compound supplementation on physiological stress indicators (chromogranin A, cortisol and tumour necrosis factor-a) in growing pigs. Animal 8 (en premsa) Porcino
  • Castellari, M. ; Picouet, P. (2017). Peligros físicos en los productos cárnicos porcinos [On Line]. carne.3tres3.com. 16-ene-17. < https://www.carne.3tres3.com/seguretat-alimentaria/ > [Consulta: 27 febrer 2017] Porcino
  • Liu, L.; Luo, Y.; Accensi, F. ; Ganges, L. ; Rodriguez, F. ; Shan, H.; Ståhl, K.; Qiu, H.J.; Belák, S. (2017). Pre-clini cal evaluation of a real-time PCR assay on a portable instrument as a possible field diagnostic tool: experiences from the testing of clinical samples for African and classical swine fever viruses. Transboundary and Emerging Diseases: (en premsa) Porcino