Show side menu

Electromagnetic defrosting, cooking and pasteurization

Serveis

1. Tecnologia de Radiofreqüències

 

    • Descongelació on-line de matèries primeres.

 

    • Cocció al forn sense reacció Maillard (enfosquiment).

 

    • Estandarització i monitorització del procés (potència, temps, etc).

 

    • Procés d’avaluació de l’equivalència substancial per a l’aprovació legal de l’aplicació en cada aliment (Reglament NOVEL FOOD).

 

  • Innovació de productes.

2. Tecnologia de microones

 

    • Cocció on-line d’aliments envasats amb i sense motlle.

 

    • Estandarització i monitorització del procés (potència, temps, etc).

 

    • Procés d’avaluació de l’equivalència substancial per a l’aprovació legal de l’aplicació en cada aliment (Reglament NOVEL FOOD).

 

  • Innovació de productes.

3. Combinació de tractaments de radiofreqüències i microones

 

Aplicacions

 

    • Menjars preparats sense components massa cuits.

 

    • Comportament del material envasat sota condicions de tractament.

 

    • Proves de mercat i producció de petites sèries.

 

    • Descongelació de blocs de carn, peix i d’aliments en general.

 

    • Processat mínim de productes de fruites.

 

    • Escalfament ràpid de preparats culinaris.

 

    • Instruccions tècniques per a companyies de càtering.

 

    • Fregit sense oli.

 

    • Torrant de fruita seca.

 

  • Pa de motlle sense crosta.

Revisa aquest camp

Revisa aquest camp

Revisa aquest camp

Your message has been sent succesfully
Unable to send, try again