Desplegar menú lateral

Pasteurització en fred

Serveis

1. Desenvolupament i validació de processos

  • Determinació del nivell òptim de pressió (de 100 a 650 MPa), temperatura de procés i temps del cicle.
  • Avaluació del comportament dels materials d’envasament processats per altes pressions.
  • Determinació de la vida comercial (shelf-life).
  • Challenge test microbiològic.

2. Avaluació de l’equivalència substancial (Legislació de Nous Productes – Novel Foods)

3. Innovació de productes

  • Augment de la vida comercial i de la seguretat microbiològica.
  • Preservació de les característiques sensorials i nutricionals.
  • Productes amb noves textures.
  • Proves de mercat i producció de petits lots.

Aplicacions

  • Higienització de peix i marisc crus (Anisakis, Vibrio, virus…).
  • Reducció del risc de Listeria (aliments llestos per al consum: pernil curat, embotits curats…).
  • Augment de la vida comercial de productes carnis cuits llescats.
  • Fruites, verdures i sucs.
  • Llet i productes derivats (formatge fresc, iogurt…).

Revisa aquest camp

Revisa aquest camp

Revisa aquest camp

S'ha enviat correctament
No s'ha pogut enviar correctament, prova en un altre moment