Desplegar menú lateral

Obtenció de varietats de poma d'elevada qualitat i resistència a agents biòtics. Desenvolupament i aplicació de noves tècniques d'anàlisi fenotípic (susceptibilitat al foc bacterià i compostos fenòlics) i estudi d'associació genètica.

Data d'inici: 01/01/2018 Data de fi: 31/12/2020
Programa responsable: Fructicultura

Entitats finançadores:

Els objectius del present projecte són:

  1. Obtenció de varietats de poma de sidra i de taula d’elevada qualitat de fruit, resistència a fongs, foc bacterià i pugó cendrós.
  2. Desenvolupament d’una metodologia d’avaluació in vitro de la sensibilitat / tolerància (S / T) al foc bacterià.
  3. Identificació de marcadors lligats a la qualitat del fruit, la resistència a fongs i al foc bacterià, mitjançant un estudi d’associació genètica (Genome Wide Association Study) en una població de varietats del Banc de Germoplasma del SERIDA.
  4. Aplicació i verificació de l’eficàcia dels nous marcadors moleculars determinats en la selecció de genotips d’elevat interès.

Etiquetes: