Desplegar menú lateral

López-Pedrouso, M.; Pérez-Santaescolástica, C.; Franco, D.; Fulladosa, E. ; Carballo, J.; Zapata, C.; Lorenzo, J.M. (2018). Comparative proteomic profiling of myofibrillar proteins in dry-cured ham with different proteolysis indices and adhesiveness. Food Chemistry 244 :238-245

  • Indústria càrnia, lactis i peix
  • Tecnologia alimentària

Guerrero, L. ; Claret, A. ; Lazo, O.; Reinders, M.J.; Krystallis, A. (2015). Consumer beliefs regarding farmed versus wild fish: a cross-cultural perspective . A: 11th Pangborn Sensory Science Symposium. Gothenburg (Sweden), 23 – 27 August, 2015 (Pòster)

  • Aqüicultura
  • Consumidors i alimentació

Montossi, F.; Font i Furnols, M. ; Del Campo, M.; San Julián, R.; Brito, G.; Sañudo, C. (2013). Sustainable sheep production and consumer preferences trends: compatibilities, contradictions, and unresolved dilemmas. Meat Science 95 (4 ):772-789

  • Consumidors i alimentació
  • Indústria càrnia, lactis i peix
  • Remugants

Fernández-Martín, F.; Freire, M.; Bou, R. ; Cofrades, S.; Jiménez-Colmenero, F. (2017). Olive oil based edible W/O/W emulsions stability as affected by addition of some acylglycerides. Journal of Food Engineering 196 (1 ):18-26

  • Fruita seca i olivicultura
  • Tecnologia alimentària

Castellari, M. ; Picouet, P. (2017). Peligros físicos en los productos cárnicos porcinos [On Line]. carne.3tres3.com. 16-ene-17. < https://www.carne.3tres3.com/seguretat-alimentaria/ > [Consulta: 27 febrer 2017]

  • Conservació i seguretat alimentària
  • Indústria càrnia, lactis i peix
  • Porcí

Lucas, D.; Brun, A. ; Gispert, M. ; Carabús, A. ; Soler, J. ; Tibau, J. ; Font i Furnols, M. (2017). Relationship between pig carcass characteristics measured in live pigs or carcasses with Piglog, Fat-o-Meat’er and computed tomography. Livestock Science 197 (1 ):88-95

  • Indústria càrnia, lactis i peix
  • Porcí