Tecnologia alimentària

A l’IRTA treballem en tecnologia alimentària i processament d’aliments a través del programa Tecnologia Alimentària.

Aquesta activitat es desenvolupa principalment al centre de l’IRTA Monells.

ÚLTIMES NOTÍCIES

Veure més

Properes activitats

Veure més

Ara mateix no hi ha cap activitat propera programada.

Serveis

Veure més
Oferim 17 serveis de Tecnologia alimentària.

Publicacions

Veure més
  • López-Pedrouso, M.; Pérez-Santaescolástica, C.; Franco, D.; Fulladosa, E. ; Carballo, J.; Zapata, C.; Lorenzo, J.M. (2018). Comparative proteomic profiling of myofibrillar proteins in dry-cured ham with different proteolysis indices and adhesiveness. Food Chemistry 244 :238-245 Tecnologia alimentària
  • Bou, R. ; Cofrades, S.; Jiménez-Colmenero, F. (2017). Fermented meat sausages. A: Frías, J.; Martínez-Villaluenga, C.; Peñas, E. (eds.). Fermented Foods in Health and Disease Prevention. Amsterdam: Elsevier, 203-235 Tecnologia alimentària
  • Fernández-Martín, F.; Freire, M.; Bou, R. ; Cofrades, S.; Jiménez-Colmenero, F. (2017). Olive oil based edible W/O/W emulsions stability as affected by addition of some acylglycerides. Journal of Food Engineering 196 (1 ):18-26 Tecnologia alimentària