Indústria càrnia, lactis i peix

L’IRTA treballa en indústria càrnia, làctia i del peix a través dels programes de Qualitat de producte, Seguretat Alimentària i Tecnologia Alimentària.

Els centres on s’hi treballa principalment són l’IRTA de Monells, juntament amb la planta pilot IRTA-ORDESA per als lactis i l’EVAM (Estació de Vacum de Monells) per a la producció lletera en vaquí.

ACTUALITAT

Veure més

Properes activitats

Veure més

Ara mateix no hi ha cap activitat propera programada.

Serveis

Veure més
Oferim 21 serveis d'indústries càrnies, làcties i peix.

Últimes publicacions

Veure més
  • López-Pedrouso, M.; Pérez-Santaescolástica, C.; Franco, D.; Fulladosa, E. ; Carballo, J.; Zapata, C.; Lorenzo, J.M. (2018). Comparative proteomic profiling of myofibrillar proteins in dry-cured ham with different proteolysis indices and adhesiveness. Food Chemistry 244 :238-245 Indústria càrnia, lactis i peix
  • Bover-Cid, S. ; Belletti, N.; Aymerich, T. ; Garriga, M. (2017). Modelling the impact of water activity and fat content of dry-cured ham on the reduction of Salmonella enterica by high pressure processing. Meat Science 123 :120-125 Indústria càrnia, lactis i peix
  • Castellari, M. ; Picouet, P. (2017). Peligros físicos en los productos cárnicos porcinos [On Line]. carne.3tres3.com. 16-ene-17. < https://www.carne.3tres3.com/seguretat-alimentaria/ > [Consulta: 27 febrer 2017] Indústria càrnia, lactis i peix
  • Lucas, D.; Brun, A. ; Gispert, M. ; Carabús, A. ; Soler, J. ; Tibau, J. ; Font i Furnols, M. (2017). Relationship between pig carcass characteristics measured in live pigs or carcasses with Piglog, Fat-o-Meat’er and computed tomography. Livestock Science 197 (1 ):88-95 Indústria càrnia, lactis i peix
  • Montossi, F.; Font i Furnols, M. ; Del Campo, M.; San Julián, R.; Brito, G.; Sañudo, C. (2013). Sustainable sheep production and consumer preferences trends: compatibilities, contradictions, and unresolved dilemmas. Meat Science 95 (4 ):772-789 Indústria càrnia, lactis i peix