Desplegar menú lateral

Qualitat del Producte

 

Aquest programa es dedica a l’avaluació de la qualitat de la carn des del punt de vista tecnològic, nutricional, sensorial i social en relació amb a la genètica, l’alimentació i el tractament ante i post mortem.

També es fan estudis de vida útil, maduració de la carn, reducció dels defectes de qualitat en carn envasada de vedella i de porcí, i classificació de la carn de porc mascle amb olor sexual. A més, s’analitzen les preferències i l’acceptabilitat dels consumidors i es fa caracterització sensorial amb panel entrenat. D’altra banda, es porta a terme el calibratge i la validació d’equips de classificació de porcí i vacum mitjançant disseccions i tomografia computeritzada (TC), i la modelització de la composició corporal dels animals mitjançant TC al llarg del seu creixement.

I finalment, es detecten components bioactius en diferents matrius alimentàries i/o en subproductes perquè puguin ser utilitzats per a la innovació i millora de les propietats d’altres aliments.


Revisa aquest camp

Revisa aquest camp

Revisa aquest camp

S'ha enviat correctament
No s'ha pogut enviar correctament, prova en un altre moment