Desplegar menú lateral

Economia Agroalimentària

 

L’objectiu principal del programa d’Economia Agroalimentària és impulsar els treballs d’investigació i la prestació de serveis d’assistència tècnica en els àmbits de l’economia i les ciències socials aplicats als sectors agraris i alimentaris.

També es treballa en contribuir al desenvolupament rural de la nostra societat i a comprendre millor les complexes relacions que uneixen el sector agroalimentari amb el territori i amb el medi natural en el que es desenvolupa la seva activitat. Entre les activitats destaca l’estudi socioeconòmic al llarg de tota la cadena, des del productor fins al consumidor final, l’anàlisi de preus, l’impacte de polítiques i, molt especialment, l’anàlisi del comportament del consumidor.


  • Cap de programa: José M. Gil
  • Investigadors: 8
  • Personal de suport: 1
  • Centres de treball: CREDA

Revisa aquest camp

Revisa aquest camp

Revisa aquest camp

S'ha enviat correctament
No s'ha pogut enviar correctament, prova en un altre moment