Desplegar menú lateral
Jornada tècnica de referència

XXIII Jornada Fructícola de Mollerussa

Data: Del 17-10-2018 al 18-10-2018 Ubicació: Mollerussa

De nou ens retrobem a la Jornada Fructícola que l’IRTA organitza a Mollerussa, punt de trobada del sector de la fruita de Lleida i territoris propers. Posarem en valor els coneixements tècnics i intercanviarem informació entre investigadors, tècnics, agricultors i empresaris, en la jornada que posa rumb a la seva 23a edició.

La finca experimental de l’IRTA es vesteix de gala per acollir xerrades tècniques i visites a camp amb especialistes de la casa continuant amb el nostre compromís de divulgació, transferència tecnològica i innovació.

En aquesta edició, tenim l’honor que el Doctor Stefano Musacchi, de la Washington State University, ens acompanyi per assessorar-nos i formar-nos sobre les tècniques de poda per a pera i poma emprades a l’estat nord-americà de Washington. Com sempre, la Jornada es complementarà amb un centenar d’expositors que aprofiten aquest aparador per presentar les seves novetats.

En la darrera edició, gairebé 2.000 persones van donar-se cita a la jornada, fet que ens converteix en el major esdeveniment fruccola del sud d’Europa a l’aire lliure. Aprofita tot l’aprenentatge que aquests dos dies et deparen. Nosaltres també ho farem, per vocació de servei.