Desplegar menú lateral
Jornada tècnica de referència

XVIII Jornada tècnica de postcollita

Data: 09-05-2019 Ubicació: Lleida Preu: 35-50€

La postcollita de fruita està lligada als canvis de les condicions de cultiu de les plantacions fruiteres (l’omnipresent canvi climàtic) i a les noves exigències dels consumidors, tant pel que fa a la qualitat organolèptica dels fruits, com pel que fa al respecte mediambiental de la seva producció, que engloba fins i tot l’ús sostenible dels materials utilitzats per al seu envasat.

En els últims anys, també estan cobrant gran rellevància els esforços realitzats per la societat, les empreses productores i la comunitat científica per reduir el malbaratament alimentari, que presenta un punt realment millorable al llarg dels processos implicats en la postcollita de fruites i hortalisses.

Els centres d’investigació de tot el món estan centrant els seus esforços en donar llum a aquestes qüestions i des de l’IRTA volem divulgar alguns dels seus treballs, com: el desenvolupament de mètodes per condicionar el producte per al seu estat òptim en el punt de venda, l’estudi dels fongs fitopatògens que estan cobrant importància en la postcollita de la fruita, el desenvolupament de nous equips per detectar el més aviat possible que hi pot haver problemes en la fruita que s’està conservant en cambres d’atmosfera controlada o l’estudi de les noves tendències de la societat pel que fa als requeriments dels envasos utilitzats en les nostres fruites.

A més a més, a la tarda hi haurà la possibilitat de conèixer de primera mà les principals novetats que tenen preparades les empreses de serveis per a aquesta nova campanya.

Trobareu tota la informació sobre la jornada al Programa de la jornada.

 


 

Inscripció:

 

Inscripció obligatòria. Preu inscripció (inclou dinar i documentació): General 50€; Clients STP 35€ (IVA inclòs).

 

La inscripció es pot fer via electrònica a través de l’enllaç: XVIII Jornada postcollita

o contactant amb la Secretaria de la Jornada abans del 6 de maig (A/e: rosa.collado@irta.cat).

El pagament es farà únicament per transferència (Núm. compte: Banc Sabadell ES7300815172820001052013).

Indicant nom, cognoms, empresa i ‘Jornada Postcollita’ al concepte. Demani la factura a la inscripció i faciliti les dades per emetre-la.

 


 

Col·laboradors: