Desplegar menú lateral
Jornada tècnica

XVII Jornada intercomarcal sobre cultius herbacis

Data: 16-05-2018 Ubicació: Sucs (Lleida) Preu: Gratuïta

Parcel·la experimental IRTA a Sucs (Lleida)

Localització GPS: 0º26’27”E, 41º42’34”N

 

La 17a edició de la Jornada tècnica intercomarcal sobre cultius herbacis està organitzada per l’IRTA en col·laboració amb l’Agrupació de Cooperatives de les Terres de Lleida (ACTEL) i Agroservei d’Almacelles.

La jornada va dirigida a tècnics i agricultors i s’organitza en estacions temàtiques en camp on s’impartiran xerrades i es podrà tenir intercanvi d’experiències amb els tècnics responsables i altres assistents. L’objectiu de la jornada és la transferència d’informació que pugui resultar d’utilitat per a una millora en la gestió tècnica de les explotacions extensives.

En aquesta edició s’abordaran diferents temàtiques sobre el comportament en regadiu de les noves varietats de blat, ordi, pèsol i colza, així com la utilització i resultats de l’aplicació de diferents fungicides en vegetació i a la llavor en blats i ordis. També es farà especial èmfasi en els avantatges de la utilització de la llavor certificada.

Com en anteriors edicions, les empreses del sector presents a la jornada també tindran ocasió de presentar la seva oferta i novetats als assistents.

Aquesta és la jornada tècnica de referència en cultius herbacis a Catalunya i s’emmarca dins les activitats del Pla Anual de Transferència Tecnològica del DARP 2018.

 

La jornada és lliure i gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través de:

· IRTA Lleida: Tel.: 973 032 850 ext.1518 A/e: aurora.ribes@irta.cat
· Portal RuralCat: ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt