Desplegar menú lateral
Conferència

X Conferència Anual Vet+i: Treballant pel futur de la innovació en Sanitat Animal

Data: 30-05-2018 Ubicació: Madrid

 

La Conferència aborda el futur de la investigació, el desenvolupament i innovació en sanitat animal al nostre país, així com les noves oportunitats en innovació, a través de la intervenció de responsables públics i representants d’organitzacions sectorials i professionals en aquesta matèria.

Es comptarà amb la participació d’experts com la directora general de Desenvolupament Rural i Política Forestal del MAPAMA, Esperanza Orellana, i el conseller de la Direcció General de gestió de crisi en els àmbits alimentari, dels animals i vegetals de la Comissió Europea, Francisco Reviriego. A més, durant la Conferència, la directora gerent de la Fundació Vet + i, María Jaureguízar, presentarà la nova Agenda Estratègica de Recerca en Sanitat Animal, de la qual es lliurarà una còpia als assistents.

Fernando Rodríguez, cap del programa de Sanitat Animal de l’IRTA CReSA, intervindrà en la taula rodona sobre l’R+D+i en Sanitat Animal, al costat de responsables públics i representants d’organitzacions sectorials en aquesta matèria a nivell nacional.

En ocasió d’aquest esdeveniment, es farà entrega del “VI Premi Isabel Mínguez Tudela a la Innovació en Sanitat Animal” a la feina guanyador d’aquesta edició, que reconeix el millor resultat transferible en R + D + I en l’àmbit de la sanitat animal en nostre país, i que anirà a càrrec del president d’honor del Centre de Cirurgia de Mínima Invasió Jesús Usón, Jesús Usón i de la Secretària d’Estat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat (MEIC), Carmen Vela .

Tots aquells interessats en assistir-hi poden emplenar la butlleta d’inscripció que es troba a continuació, fins al divendres 11 de maig.