Desplegar menú lateral
Jornada tècnica

VI Jornada interactiva de protecció vegetal

Data: 17-10-2019 Ubicació: Constantí Preu: Gratuïta

La Jornada interactiva de protecció vegetal, que impulsa anualment el Programa de Protecció Vegetal Sostenible de l’IRTA, aquest any 2019 compta per la seva organització amb els Serveis Territorials del DARP a Tarragona.

La presència en diferents indrets del territori ha estat considerada sempre una prioritat pels investigadors de l’IRTA per donar a conèixer les seves línies de recerca a diferents sectors i col·lectius del país.

A la jornada d’aquest any, que es celebrarà al Centre IRTA de Mas Bové, es presentaran quatre ponències que recolliran informació actualitzada de malalties i plagues que poden afectar seriosament cultius d’importància econòmica a Catalunya. Es tractarà en concret de la taca ocre de l’ametller, la mosca de la olivera, el programa FruitNet en cítrics i eines de maneig per la Xylella fastidiosa. Per completar la jornada hi haurà cartells divulgatius d’activitats i projectes que desenvolupa el Programa de Protecció Vegetal Sostenible en altres àmbits de l’agroalimentació.