Desplegar menú lateral
Jornada tècnica

Sessió demostrativa de processament d’aliments per altes pressions (27/03/19)

Data: 27-03-2019 Ubicació: Monells

Coneixeu el processament per altes pressions? Us agradaria provar-lo en els vostres productes?

El processament per altes pressions és una tecnologia no tèrmica que presenta avantatges per a la indústria alimentària com l’extensió de la vida útil, millora de la qualitat i la seguretat, obtenció de productes mínimament processats (fresh-like), reducció o eliminació de conservants (cleanlabel) i desenvolupament de nous productes.

L’IRTA de Monells us ofereix una sessió demostrativa gratuïta de processament per altes pressions on, a més d’observar en directe el processament de productes:

1. Us explicarem fonaments, requeriments i aplicacions.

2. Avaluarem sensorialment els productes tractats.

3. Tractarem el vostre producte perquè us l’endugueu i el valoreu durant la seva vida útil.

Aquesta jornada forma part de les activitats de demostració “Altes pressions hidrostàtiques per aliments més segurs, saludables i innovadors – HPPALIM”, operació 01.02.01 (transferència tecnològica) del PDR de Catalunya 2014-2020.

Si us interessa contacteu a anna.jofre@irta.cat