Desplegar menú lateral
Jornada tècnica

Millora d’un sistema de producció porcina diferenciat: Porc de Palou

Data: 05-11-2019 Ubicació: Manresa Preu: Gratuïta

La producció de carn de porc amb una qualitat nutricional i sensorial adequada i amb una homogeneïtat constant al llarg de l’any és una de les demanades dels mercats de carn de porcí.

En aquest sentit, aquesta jornada pretén presentar els principals resultats d’un projecte on s’han utilitzat diferents estratègies de producció en granja adreçades a la millora de la producció així com la classificació de les carns obtingudes a nivell d’escorxador. Tot el conjunt de dades s’ha tractat amb tècniques de BIG DATA per tal de buscar les estratègies més idònies de millora de la producció actual. La utilització de tècniques NIR per classificar les canals i peces en funció del seu contingut de greix intramuscular també ha estat un dels principals objectius del projecte.

Projecte finançat a través de l’Operació 16.01.01 (cooperació per a la innovació) del PDR de Catalunya 2014-2020.

 

Etiquetes: