Desplegar menú lateral
Jornada tècnica

La plantació d’ametllers en regadiu

Data: 21-09-2018 Ubicació: Vilagrassa (Lleida) Preu: Gratuïta

En un temps en que la plantació d’ametllers en regadiu es va consolidant, pels grans avantatges productius i el bon rendiment que proporciona, ens preguntem sobre les claus de la producció ecològica. El cultiu ecològic de l’ametller, que compta ja amb un present de preus molt interessant, està molt poc estès en comparació amb el cultiu tradicional.

Esbrinarem quines dificultats presenta el cultiu ecològic i, per altra banda, comprovarem que gaudeix d’un futur encara més prometedor que el cultiu tradicional.

Un segon eix de la jornada, i com a continuació de l’edició passada, anirà sobre diferents enfocs de la fertilització de l’ametller.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s a través de: l’Oficina comarcal de l’Urgell (Tel.: 973 3105 53 – A/e: aurgell.daam@gencat.cat) o a l’ Ajuntament de Vilagrassa (Tel.: 973 311 162 – A/e: firametlla@vilagrassa.cat). Les places són limitades.

També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt