Desplegar menú lateral
Jornada tècnica

Jornada fructícola d’estiu 2019

Data: 08-08-2019 Ubicació: La Tallada d'Empordà Preu: Gratuïta

Un any més us convidem a la tradicional Jornada tècnica fructícola d’estiu que es desenvolupa fent un recorregut per diferents estacions de camp. És un punt de trobada pels tècnics, fructicultors i també per empreses del sector de la poma.

En aquesta ocasió es tractaran aspectes clau de l’itinerari de producció de la poma com les estratègies d’aclarida concretament a floració i els avantatges del nou sistema HarvistaTM per a la gestió i qualitat de la collita. No faltaran les recomanacions de les millors seleccions de poma ‘Gala’ i altres novetats. Es farà una demostració de maquinària dedicada al desherbatge mecànic a l’entrefila dels arbres i s’explicarà un sistema per reduir fitosanitaris sense perdre eficàcia en el tractament. Finalment també s’ensenyaran les noves tecnologies per monitoritzar les plantacions fructícoles.

Aquesta jornada forma part de les activitats de demostració “Eines d’ajut a la decisió per l’aclarida química en pomera”, “Gestió de la coberta vegetal a la línia dels arbres amb maquinària com a alternativa als herbicides” i “FRUIT Monitor”, operació 01.02.01 (transferència tecnològica) del PDR de Catalunya 2014-2020.

Esperem que el programa sigui d’interès i pugui resultar d’utilitat per adaptar les plantacions fructícoles a les exigències futures.