Desplegar menú lateral
Jornada tècnica

Jornada fructícola de tardor

Data: 15-10-2019 Ubicació: La Tallada d'Empordà Preu: Gratuïta

Mas Badia presenta la tradicional Jornada fructícola de tardor. Una jornada matinal per tractar temes d’actualitat i novetats del sector per a plantacions de pomera adreçada a fructicultors, tècnics i especialistes del sector.

En un primer bloc de material vegetal, tecnologia del cultiu i qualitat dels fruits es presentaran les darreres novetats en varietats i es farà èmfasi en l’aclarida de flors. Es mostraran els resultats de l’eficàcia de la defoliació a precollita per guanyar color i de l’eficàcia de HarvistaTM per millorar la qualitat de les pomes Gala.

Dos especialistes d’altres zones de producció del món ens faran les seves recomanacions per assolir plantacions d’alt rendiment, parlaran de portaempelts i conducció dels arbres entre d’altres temes.

Pel que fa la protecció del cultiu es mostraran els resultats pel control d’Alternaria i de les plagues Pseudococcus viburni i del nouvingut bernat marbrejat. Amb un petit recordatori de la trajectòria que ha tingut a Girona el Foc bacterià i com s’ha aconseguit erradicar.