Desplegar menú lateral
Jornada tècnica de referència

Jornada fructícola de Mollerussa 2019

Data: 16-10-2019 Ubicació: Mollerussa Preu: Gratuïta

La finca experimental de l’IRTA a Mollerussa acull un any més la Jornada Fructícola, aparador de les últimes investigacions del sector, novetats i maquinària de darrera generació.

En aquesta vint-i-quatrena edició, investigadors, tècnics, agricultors i empresaris del sector fructícola es retrobaran de nou en aquesta àgora de coneixements tècnics i experiència acumulada.

Les xerrades tècniques, visites a camp i demostracions de maquinària seran protagonistes durant la jornada, amb el compromís de l’IRTA de divulgació, transferència tecnològica i innovació. També els expositors aprofitaran aquest gran aparador per presentar els últims avenços.

Enguany, la jornada comptarà amb ponents de casa nostra i dos professionals de fora de les nostres fronteres que ens donaran una visió global de la producció de poma a França i del sector fructícola de Brasil.

La Jornada Fructícola s’ha convertit en el major esdeveniment fructícola del sud d’Europa a l’aire lliure amb gairebé 2.000 visitants anuals que ens animen a treballar més i millor, edició rere edició.

Aquesta jornada forma part de les activitats de demostració dels projectes següents: FRUITMONITOR, ITINECO i FITOGEST, ‘Demostració de tecnologies de monitorització microclimàtica i estat hídric en parcel·les de fruiters’, ‘Itinerari tècnic per a la promoció de fauna auxiliar mitjançant infraestructures ecològiques’, ‘Projecte demostratiu de l’itinerari tècnic per una correcta gestió dels productes fitosanitaris en fruiters’; inclosos dins l’operació 01:02:01 del PDR de Catalunya 2014-2020.