Desplegar menú lateral
Jornada tècnica

IV Jornada d’estudis Fruit.Net: Poma, pera, préssec i cítrics

Data: 11-04-2019 Ubicació: Lleida

Després de vuit anys de funcionament, el Fruit.Net s’ha consolidat com el programa de sanitat vegetal a Catalunya per al sector productor de poma, pera, préssec i cítrics. Aquest és un programa conjunt entre el DARP, IRTA, Afrucat, universitats i el sector productor en general, i que compta amb la col·laboració d’un important nombre d’empreses del sector dels fitosanitaris i relacionats.

L’objectiu principal del Fruit.Net és millorar el control de les plagues i malalties mitjançant l’optimització de l’ús dels fitosanitaris i el desenvolupament d’estratègies més respectuoses amb el medi ambient i amb la salut del consumidor. Per al bon desenvolupament del programa es considera clau impulsar la recerca de noves tècniques de control de plagues i malalties, i que quan el seu nivell de desenvolupament ho permeti, es puguin integrar i validar dins d’una estratègia de producció a nivell comercial. Fruit.Net, també potencia la transferència de tota la informació generada cap al sector productor, per així, poder aplicar-la a nivell comercial el més aviat possible.

Aquesta jornada d’Estudis Fruit.Net és un exemple de transferència. Aquest any es farà la quarta edició on s’exposaran els resultats d’alguns estudis realitzats dins del pla de recerca del programa Fruit.Net que afecten als cultius de la poma, pera, préssec i cítrics.


Organització:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Col·laboradors:

 


Lloc de realització

 

Sala d’Actes del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera
Universitat de Lleida
C/ Jaume II, 67
25001 LLEIDA


Inscripcions

 

La inscripció és obligatòria i es pot fer a través del següent enllaç: Inscripció a IV Jornada Estudis Fruit.Net (fins el 5 d’abril)

Per qualsevol dubte es pot contactar amb la secretaria tècnica de la jornada Sra. Rosa Collado.
(Tel.: 973 032 850 – ext. 1508 – A/e: rosa.collado@irta.cat).