Desplegar menú lateral
Jornada tècnica

Innovacions tècniques en la poda de l’olivera a l’Empordà

Data: 20-02-2018 Ubicació: Vilajuïga

La poda de l’olivera constitueix una de les operacions més importants i determinants de cares a la vida útil i la producció del seus fruits. Des de l’EA Empordà amb el suport de la DO Oli de l’Empordà i de l’IRTA hem considerat oportú dedicar una jornada per actualitzar i millorar els coneixements teòrics i pràctics dels agricultors que realitzen la poda de l’olivera a l’Empordà.

Programa

9,45 h Inscripcions i lliurament de la documentació

10.00 h Presentació de la jornada

Sr. Simón Casanovas. President de la DO Oli de l’Empordà.

10.15 h Les bases biològiques i agronòmiques de la poda de l’olivera

Sr. Juan Fco. Hermoso. Especialista en Olivicultura, Elaiotècnia i Fruita Seca. IRTA.

11.00 h Pausa i desplaçament a la finca de pràctiques

11.30 h Pràctica de poda de producció en plantació tradicional i de formació en plantació jove

Sr. Juan Fco. Hermoso i Sr. Josep M. Ferré. Especialistes de camp en Olivicultura, Elaiotècnia i Fruita Seca. IRTA.

13.30 h Torn obert de preguntes

13.45 h Cloenda de la jornada