Desplegar menú lateral
Jornada

III Fòrum Carni

Data: 09-10-2018 Ubicació: Girona Preu: Gratuït

 

El Fòrum Carni arriba a la seva tercera edició convertint-se en un punt de trobada anual de referència per el conjunt de professionals que dirigeixen i treballen al sector carni del nostre país. L’objectiu és reunir a propietaris, directius i tècnics de les empreses productores més rellevants d’Espanya, i convertir-se en un punt de trobada per compartir casos d’èxit i bones pràctiques, amb la innovació com a fil conductor.

Interempresas Media, editora de la publicació Tecnocarne, i l’IRTA, institut de recerca de reconegut prestigi a nivell mundial en el sector agroalimentari, uneixen a través d’aquesta edició les seves forces per consolidar aquest model de transferència del sector i per el sector.

Després de les dues edicions anteriors a Barcelona i Vic, Girona és la ciutat escollida per la celebració del Fòrum Carni en aquest 2018. La importància del seu sector carni, referència en innovació a Europa, fan necessari convertir la capital gironina en seu d’un fòrum que pretén aportar a l’assistent les claus d’aquesta gran expansió. Les seves grans indústries han afrontat significatius projectes d’ampliació mil·lionaris en els últims anys i moltes pimes han multiplicat la seva mida gràcies al negoci exterior.

El comitè organitzador del III Fòrum Carni convida a les empreses a donar suport al seu patrocini mitjançant aquest esdeveniment, oferint-los a canvi una visibilitat més gran de la seva empresa i un contacte directe amb tots els assistents.