Desplegar menú lateral
Jornada de camp

FITOGEST. Bones pràctiques fitosanitàries: tractaments d’alta eficiència en fruiters

Data: 21-06-2019 Ubicació: Mollerussa Preu: Gratuïta

Des del projecte FITOGEST es promouen activitats per donar a conèixer les millors pràctiques per reduir el possible impacte dels productes fitosanitaris en el medi ambient i en els propis usuaris.

Aquesta jornada es centrarà, d’una banda, en l’ajust del brou d’aplicació amb l’objectiu de reduir el risc de deriva. I de l’altra, en millorar l’eficiència del tractament en el període molt proper al de màxim desenvolupament vegetatiu anual.

En aquesta línia, es testaran in situ, la idoneïtat de diferents polvoritzadors i diferents ajustaments per optimitzar les deposicions de producte sobre l’objectiu i minimitzar la deriva.

Finalment, es mostrarà un nou tipus d’atomitzador de flux d’aire tangencial, dotat de dispositius de darrera generació per reduir la deriva. Aquesta jornada forma part de les activitats de demostració del projecte FITOGEST (Projecte demostratiu de l’itinerari tècnic per una correcta gestió dels productes fitosanitaris en fruiters) corresponent a l’operació 01.02.01 del PDR de Catalunya 2014-2020.