Desplegar menú lateral
Jornada tècnica

Eficiència alimentària en cunicultura: millora i impacte sobre les explotacions

Data: 10-10-2018 Ubicació: Caldes de Montbui Preu: Gratuïta

L’eficiència alimentària, normalment mesurada com a índex de conversió, és un dels paràmetres més importants en la rendibilitat de les explotacions cunícoles.

En la jornada es pretén orientar, informar i debatre sobre els factors que afecten a l’eficiència alimentària, la seva importància econòmica, els mecanismes per a la seva estimació i els avanços que s’estan realitzant per a la seva millora.

La jornada conclou amb una taula rodona on es tractaran aspectes pràctics del mesurament de l’eficiència alimentària a les explotacions cunícoles.

La jornada està adreçada a cunicultors, veterinaris i tècnics del sector. Compta amb la participació d’investigadors de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA) i de la Universitat Politècnica de València (UPV), així com veterinaris de la Federació d’Associacions de Cunicultors de Catalunya (FACC).