Desplegar menú lateral
Jornada

El Big Data i la producció d'aliments

Data: 15-03-2018 Ubicació: Bell-lloc Preu: 0.00

Programa

19:30 h Presentació

Sr. Ignasi Canals. Director de Bell-lloc

19:35 h Ponència inaugural

  • Transformació digital i la producció d’aliments, com pot ser l’agricultura amb internet de les coses, Big Data i intel·ligència artificial
    • Sr. Joan Bonany. Director de l’estació experimental IRTA-Mas Badia

20:15 h Taula rodona

Moderador: Sr. Pere Alvarado. Antic alumne. Enginyer agrònom.

  • Captació i gestió intel·ligent de la informació en ramaderia
    • Sr. Joan Tibau. Director de l’IRTA Monells
  • La màxima eficiència en cultius extensius: l’agricultura de precisió
    • Sr. Diego Jiménez. Responsable d’agricultura de precisió de New Holland Iberia
  • Torn de preguntes

20:45 h Cloenda

Sra. Elisenda Guillaumes. Directora dels serveis territorials a Girona del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació