Desplegar menú lateral
Jornada tècnica

Beef3stars

Data: Del 03-10-2019 al 05-12-2019 Ubicació: Montgai Preu: Gratuïta

(Varies dates a escollir: 3 d’octubre, 7 de novembre i 5 de desembre. Més detalls al programa)

 

ASOPROVAC amb la intenció de fomentar la millora de les pràctiques productives, proposa establir un sistema de classificació i premis per al sector, per tal de posar en valor la seva feina i donar-los reconeixement com a signe de maduresa del sector. Per tant l’objectiu es premiar la qualitat de la producció i la seva sostenibilitat.

El projecte BEEF3STARS vol fomentar les visites a les granges per apropar el consumidor a la producció, i informar-lo de les bones pràctiques en el nostre sistema de producció. La autoavaluació BEEF3STARS vol motivar al sector que de forma voluntària millori i aconsegueixi una, dos o tres estrelles en funció de les pràctiques de maneig en les granges.

En el transcurs de la jornada s’explicarà les diferents escales que s’han creat per valorar l’estat dels teus vedells. Aquestes escales seran necessàries per posteriorment fer l’autoavaluació per el BEEF3STARS.Aquesta actuació forma part de l’activitat forma part de l’activitat de demostració BEEF3STARS finançada a través de l’Operació 01.02.01 del PDR de Catalunya 2014-2020.