Desplegar menú lateral
Fòrum

Barcelona Seguretat Alimentària (BSA 2019)

Data: 07-06-2019 Ubicació: Barcelona Preu: 72,60€ (IVA inclòs)

El proper dia 7 de juny tindrà lloc a Barcelona la primera edició del BSA (Barcelona Seguretat Alimentària) amb el lema “Més Higiene, Més Valor”.

L’esdeveniment tindrà lloc a l’Auditori de la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra, coincidint amb la commemoració del dia mundial de la seguretat alimentària. L’objectiu d’aquesta jornada és posar de manifest l’impacte que té la higiene i les seves conseqüències en tota la cadena alimentària, a més d’exposar la rellevància que suposa des del punt de vista del control i la seguretat.

El BSA està impulsat per l’IRTA, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) i les empreses Bioser i ITRAM Higiene.

El fòrum Barcelona Seguretat Alimentària tindrà una periodicitat anual i comptarà amb la presència d’experts de prestigi que analitzaran aspectes com “L’impacte de la no-higiene en el compte de resultats d’una empresa” amb Javier Domínguez, Policy Officer Area de Seguretat Alimentària i Benestar Animal de la Comissió Europea; “Repercussions d’una crisi en una empresa alimentària” amb Carme Chacón, Subdirectora General de Seguretat Alimentària i Protecció de Salut del Departament de Salut de la Generalitat; o “La importància de la interpretació de dades: presa de decisions davant la presència d’un patogen” amb el Dr. José Juan Rodríguez de la Universitat Autònoma de Barcelona.

A​ més, hi haurà una taula rodona en què participaran diferents representants de la indústria, consumidors, experts en qualitat, cadenes de distribució i l’IRTA, de la mà de la investigadora Sara Bover, com a representant dels centre de recerca i cap del Programa de Seguretat Alimentària.