IRTA
Qui som
Els centres irta
Organització
Estructura científica
Directori d’investigadors
Notícies corporatives
Memòries anuals
Transparència
Certificacions i acreditacions
Perfil de contractant
Contactar
Treball
Programa Doctoral
HRS4R
Subvencions
Premsa
Indústries alimentàries
Conservació i seguretat alimentària
Consumidors i alimentació
Indústria càrnia, lactis i peix
Tecnologia alimentària
Producció Vegetal
Agroforestal
Cultius extensius
Fruita dolça
Fruita seca i olivicultura
Horticultura
Postcollita
Producció ecològica
Reg i fertilització
Vi i vinya
Producció Animal
Aqüicultura
Benestar animal
Cunicultura i Avicultura
Nutrició animal
Porcí
Remugants
Sanitat animal
Sostenibilitat
Agrosistemes
Canvi climàtic
Ecosistemes aquàtics
Residus Orgànics
Ús eficient de l'aigua
ES
EN
CA
Inici
IRTA
IRTA
Qui som
Els centres irta
Organització
Estructura científica
Directori d’investigadors
Notícies corporatives
Memòries anuals
Transparència
Certificacions i acreditacions
Perfil de contractant
Contactar
Treball
Treball
Programa Doctoral
HRS4R
Subvencions
Premsa
Indústries alimentàries
Indústries alimentàries
Conservació i seguretat alimentària
Consumidors i alimentació
Indústria càrnia, lactis i peix
Tecnologia alimentària
Producció Vegetal
Producció Vegetal
Agroforestal
Cultius extensius
Fruita dolça
Fruita seca i olivicultura
Horticultura
Postcollita
Producció ecològica
Reg i fertilització
Vi i vinya
Producció Animal
Producció Animal
Aqüicultura
Benestar animal
Cunicultura i Avicultura
Nutrició animal
Porcí
Remugants
Sanitat animal
Sostenibilitat
Sostenibilitat
Agrosistemes
Canvi climàtic
Ecosistemes aquàtics
Residus Orgànics
Ús eficient de l'aigua
Buscar
Escriu la paraula a cercar i fes intro.
Cercant..
VEURE TOTS ELS RESULTATS
Inici
CATALà
ESPAñOL
ENGLISH
Indústries alimentàries
Producció Vegetal
Producció Animal
Sostenibilitat
IRTA
Treball
Premsa
«Afrontar les malalties del futur serà cada vegada més difícil si no s’inverteix més en la sanitat animal» Entrevista a Natàlia Majó
El Porc d’Or amb diamant es queda a Osca, la província amfitriona
El malbaratament alimentari als menjadors escolars podria reduir-se en un 34%
Horts als terrats de Barcelona per millorar la vida de persones discapacitades i proveir d’aliments els menjadors socials
L’IRTA de Sant Carles de la Ràpita apropa la seva recerca a la ciutadania amb una jornada de portes obertes
Anterior
Siguiente
Ciència i Tecnologia Agroalimentàries
Centres per tot Catalunya
Portal Científic IRTA
Properes activitats
10
dec
Tàrrega
Actualitat i tendències del sector lacti
10
dec
Lleida
II Jornada científica i tècnica de teledetecció i agricultura de precisió
16
dec
Vila-Sana
Iniciatives europees per al reciclatge de nutrients en sistemes agroalimentaris
Canal de Youtube
Veure més
Serveis i projectes destacats
SESC
SErvei de suport a eSCorxadors
INNOÀPAT
Comunitat RIS3cat per una Cadena Alimentària Sana, Segura i Sostenibl ..
e-BDporc
Banc de Dades de Referència del Porcí Espanyol
RLASB
Red de Laboratorios de Alta Seguridad Biológica
IRTAmar
Automatització i control industrial per a l’aqüicultura
Vigilància Tecnològica
Informació estratègica per al sector agroalimentari
Certificat Welfair
Certificació Welfair™ en Benestar Animal
Anterior
Siguiente