IRTA
Qui som
Els centres irta
Organització
Estructura científica
Directori d’investigadors
Notícies corporatives
Memòries anuals
Transparència
Certificacions i acreditacions
Perfil de contractant
Contactar
Treball
Programa Doctoral
HRS4R
Subvencions
Premsa
Indústries alimentàries
Conservació i seguretat alimentària
Consumidors i alimentació
Indústria càrnia, lactis i peix
Tecnologia alimentària
Producció Vegetal
Agroforestal
Cultius extensius
Fruita dolça
Fruita seca i olivicultura
Horticultura
Postcollita
Producció ecològica
Reg i fertilització
Vi i vinya
Producció Animal
Aqüicultura
Benestar animal
Cunicultura i Avicultura
Nutrició animal
Porcí
Remugants
Sanitat animal
Medi Ambient
Agrosistemes
Canvi climàtic
Ecosistemes aquàtics
Residus Orgànics
Ús eficient de l'aigua
ES
EN
CA
Inici
IRTA
IRTA
Qui som
Els centres irta
Organització
Estructura científica
Directori d’investigadors
Notícies corporatives
Memòries anuals
Transparència
Certificacions i acreditacions
Perfil de contractant
Contactar
Treball
Treball
Programa Doctoral
HRS4R
Subvencions
Premsa
Indústries alimentàries
Indústries alimentàries
Conservació i seguretat alimentària
Consumidors i alimentació
Indústria càrnia, lactis i peix
Tecnologia alimentària
Producció Vegetal
Producció Vegetal
Agroforestal
Cultius extensius
Fruita dolça
Fruita seca i olivicultura
Horticultura
Postcollita
Producció ecològica
Reg i fertilització
Vi i vinya
Producció Animal
Producció Animal
Aqüicultura
Benestar animal
Cunicultura i Avicultura
Nutrició animal
Porcí
Remugants
Sanitat animal
Medi Ambient
Medi Ambient
Agrosistemes
Canvi climàtic
Ecosistemes aquàtics
Residus Orgànics
Ús eficient de l'aigua
Buscar
Escriu la paraula a cercar i fes intro.
Cercant..
VEURE TOTS ELS RESULTATS
Inici
CATALà
ESPAñOL
ENGLISH
Indústries alimentàries
Producció Vegetal
Producció Animal
Medi Ambient
IRTA
Treball
Premsa
A l’IRTA, som ‘100tífiques’
Les varietats de poma i pera adaptades a climes càlids i desenvolupades per l’IRTA i Fruit Futur es preparen per sortir al mercat
El Curs Internacional de Reg en Ametller IRTA-UCDavis aplega a Lleida una cinquantena de professionals del sector
L’IRTA CReSA organitza el XV Congrés Nacional de Virologia i l’11è Congrès de la GVN
Curs IRTA d'Elaboració de Formatges 2019: del 27 de maig al 7 de juny
Anterior
Siguiente
Ciència i Tecnologia Agroalimentàries
Centres per tot Catalunya
Portal Científic IRTA
Properes activitats
26
feb
Ventalló
Aplicacions eficients de dejeccions líquides en cobertora dels cultius
15
mar
Crespià
El conreu del noguer
20
mar
Castelló d'Empúries
El reg de blat de moro amb energia solar
27
mai
Torre Marimon (Caldes de Montbui)
Curso IRTA d'Elaboració de Formatges 2019
Canal de Youtube
Veure més
Serveis i projectes destacats
SESC
SErvei de suport a eSCorxadors
INNOÀPAT
Comunitat RIS3cat per una Cadena Alimentària Sana, Segura i Sostenibl ..
e-BDporc
Banc de Dades de Referència del Porcí Espanyol
RLASB
Red de Laboratorios de Alta Seguridad Biológica
IRTAmar
Automatització i control industrial per a l’aqüicultura
Vigilància Tecnològica
Informació estratègica per al sector agroalimentari
Anterior
Siguiente