Desplegar menú lateral
04/04/2018

6è Curs Internacional de Productes Carnis Curats

IRTA presenta el 6è Curs Internacional de Productes Carnis Curats, que tindrà lloc a Monells entre el 28 de maig i l’1 de juny del 2018. En passades edicions, han atès al curs experts de 25 països diferents. Està enfocat a professionals dels camps de la producció, R+D, qualitat i màrqueting, i ventes de la indústria de la carn i sectors relacionats. Les sessions s’impartiran en anglès.

El curs combina la teoria i la pràctica. Proporciona una ressenya de tots els aspectes rellevants relacionats amb la producció d’embotits i pernils curats, així com de les darreres innovacions en tecnologies de processament i una panoràmica de les tendències de la indústria.

El Curs Internacional de Productes Carnis Curats és una oportunitat única per compartir experiències entre professionals de tot el món i per crear xarxes i establir noves relacions empresarials i comercials.

Aquest any el tema destacat és “La seguretat microbiològica dels productes carnis curats”.

Podeu trobar tota la informació a www.drycuredmeatcourse.com