Irta Web Pública > Català > Resultats > Agenda d'activitats > Conreus extensius ecològics

 Conreus extensius ecològics 


  12/12/2017  - 13/12/2017 
 

Descripció

 

L’IRTA col·labora en el 5è Simposi de Producció Agroalimentària Ecològica dedicat als conreus extensius ecològics que organitza el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya a Manresa els propers 12 i 13 de desembre.

Des de fa uns anys, la societat catalana, de la mateixa manera que la resta de països europeus, manifesta una major voluntat de consumir aliments produïts en harmonia amb el medi ambient, de proximitat i d’alta qualitat. Aquesta tendència, acompanyada d’un interès ferm per part d’alguns productors catalans, s’ha traduït en un creixement de la producció ramadera i dels conreus extensius en paral·lel.

Malgrat això, el sector dels conreus extensius encara té moltes mancances tècniques que poden comprometre el seu desenvolupament i la consolidació dels productors i empreses implicades, aspecte indispensable per assegurar un medi rural sostenible i viu. Per aquest motiu, el DARP, amb la col·laboració de diverses entitats, universitats i centres de recerca, promouen aquest simposi de producció agroalimentària ecològica dedicat als conreus extensius. Així doncs, l’objectiu d’aquest simposi és la transferència d’informació tècnica d’actualitat i d’interès per aquest sector, comptant amb la participació de diversos experts en la matèria i constituint un lloc de trobada intercanvi d’experiències per a tots els professionals de l’agricultura ecològica del nostre país.

La jornada té un cost de 25 € i inclou el dinar de dimarts. Cal inscriure’s prèviament a: www.associaciolera.org

Lloc

 Manresa 

Documents